Natuurlijk is er genoeg te doen op de Sneekweekkermis voor kinderen van alle leeftijden!

Sneekweek kindermiddagen

Tijdens de Sneekweek wordt ook aan de kinderen gedacht. Er worden feestelijke Sneekweek kindermiddagen georganiseerd door Circus Salto op maandag 8 augustus en donderdag 11 augustus van 13.30 - 15.30 uur.

Locatie: stadhuistuin

Drie dagen Sneekweek Straattheaterfestival

Ook cultuur ontbreekt niet tijdens deze Sneekweek. Naast de vele muziekoptredens op de muziekpleinen zijn er ook twee Sneekweek Kindermiddagen en is het Sneker centrum drie dagen lang het decor van bizarre straattheatervoorstellingen en muzikale acts tijdens het Sneekweek Straattheaterfestival.

Op maandag 8 augustus, dinsdag 9 augustus en donderdag 11 augustus zullen bijzondere acts uit binnen- en buitenland te zien op verschillende locaties in het centrum van de waterpoortstad. Elke op hun eigen ludieke manier vermaken ze het publiek van jong tot oud. Kom zelf kijken en aanschouw Sneek als één groot podium van straattheaterartiesten en muzikale acts, want het Straattheaterfestival Sneekweek is gratis toegankelijk en een uitje voor het hele gezin. 

Optimist on tour

Kinderen die altijd al eens hebben willen kanovaren of zeilen, kunnen hun hart ophalen. Optimist on Tour komt 9 t/m 11 augustus naar Sneek tijdens de Sneekweek! Drie dagen lang kan je in het centrum gratis watersporten en leer je bovendien veel over water.

Locatie Westersingel, Theater Sneek
data 9, 10 en 11 augustus
tijd 10.00 - 17.00 uur